Casa Heap. Primul volum al Trilogiei Iremonger

scrisa de Edward Carey

Casa Heap. Primul volum al Trilogiei Iremonger de Edward Carey Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Casa Heap. Primul volum al Trilogiei Iremonger 24.99 lei *
Casa Heap. Primul volum al Trilogiei Iremonger 33.2 lei *
Casa Heap. Primul volum al Trilogiei Iremonger 34.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Edward Carey
Traducator (i): Mihaela Ghita
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-973-46-6513-6
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Varsta recomandata: 14+
Cu ilustratiile autorului

Trilogia Iremonger a fost publicata in Franta, Italia, China si Rusia, iar Casa Heap a ajuns pe lista celor mai bune titluri ale anului 2014 a prestigioasei publicatii The New York Times Book Review.

Clod, din clanul Iremongerilor, sufera de o boala ciudata: aude cum soptesc obiectele. O furtuna e pe cale sa se abata asupra Casei Heap, care se inalta in mijlocul unei mari de gunoaie si vechituri stranse de prin intreaga Londra, iar Iremongerii devin nelinistiti si soaptele se intetesc. Cand Clod o intalneste pe Lucy Pennant, o orfana sosita de curand din oras, totul se schimba. Secretele care tin Casa Heap laolalta prind sa se destrame, dand la iveala o taina sinistra ce ameninta sa distruga lumea lui Clod.

„Uimitor! Neobisnuit, magic, un roman care te duce cu gandul la Hobbitul sau la Luminile nordului – Busola de aur.” (Kelly Link)

„Casa Heap – primul volum al unei trilogii ce se petrece in Anglia victoriana – este romanul unei lumi fantastice, uneori terifiante, asa cum e lumea celor mai bune povesti. Si, ca orice poveste, Casa Heap e o carte pentru copii, dar si pentru adulti.” (Austin American-Statesman)


Carti similare cu Casa Heap. Primul volum al Trilogiei Iremonger

Dash, Lily şi Cartea Provocărilor

Dash, Lily şi Cartea...

de Rachel Cohn, David Levithan

mai mult
Destine la limita

Destine la limita

de Katie McGarry

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!