Povestea vietii tale

scrisa de Ted Chiang

Povestea vietii tale de Ted Chiang Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Povestea vietii tale 29.99 lei *
Povestea vietii tale 39.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Ted Chiang
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-606-758-858-3
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Dintr-un turn Babel care face legatura intre Pamant si sferele inalte intr-o lume in care aparitiile angelice fascineaza si inspaimanta, de la o modificare neuronala care elimina atractia exercitata de frumusetea fizica la un idiom strain care ne schimba perceptia realitatii, prozele lui Ted Chiang etaleaza puterea imaginatiei si subtilitatea inteligentei unui scriitor de succes.

Stand sub semnul intrebarii, dar si sub semnul miracolului, volumul Povestea vietii tale merge dincolo de stiinta, in tinutul nesfarsit al fictiunii care te provoaca sa cauti neincetat raspunsuri in universul din jur si in lumile invizibile.

„Probabil si fara exagerare, cel mai asteptat volum de povestiri al generatiei sale.“ - The Magazine of Fantasy and Science Fiction
„Ted Chiang amesteca ideile valoroase, spiritul, imaginile tari si profunzimea si le strange in povestiri pe care le poti tine in buzunar si le poti reciti iar si iar din pura placere.“ - David Brin


Carti similare cu Povestea vietii tale

Intimitate și alte povestiri

Intimitate și alte...

de Hanif Kureishi

mai mult
In mijlocul lucrurilor

In mijlocul lucrurilor

de George Mihalcea

mai mult
Nesupusele

Nesupusele

de Adina Rosetti, Cristina Andone, Iulia Iordan

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!