Un secret mai profund. Ce doreşte viaţa de la tine

scrisa de Annemarie Postma

Un secret mai profund. Ce doreşte viaţa de la tine de Annemarie Postma Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un secret mai profund. Ce doreşte viaţa de la tine 17.67 lei *
Un secret mai profund. Ce doreşte viaţa de la tine 19 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Mix
Autor (i): Annemarie Postma
Numar de pagini: 137 pagini
ISBN: 978-973-8471-94-8
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Autoarea afirmă că "Legea atracţiei" este doar una dintre legile creaţiei şi dacă ceea ce noi ne dorim vine în contradicţie cu oricare dintre celelalte legi - care fac ca în acest univers să existe şi să se păstreze (în ciuda aparenţelor) o tainică armonie - dorinţa noastră nu are nici o şansă să se realizeze, oricât am "mentaliza-o" noi.

După ce ne aduce cu picioarele pe pământ, împărtăşindu-ne acest "crud" adevăr, autoarea ne arată şi ce este de făcut pentru ca în viaţa noastră să apară acea împlinire după care toţi tânjim, pentru că, chiar dacă în aparenţă ne dorim un televizor mai nou, o casă mai mare, un partener mai bun, o sănătate perfectă etc., toate aceste dorinţe nu sunt de fapt decât o traducere într-un plan grosier a unei aspiraţii profunde către împlinire.

Printr-o adresare directă, plină de mult bun-simţ, înţelepciune, umor şi ...exemple, autoarea ne prezintă şi ne ajută să înţelegem în profunzime sensul celor 12 legi ale creaţiei, legi care dacă sunt înţelese şi respectate ne conduc spre o viaţa împlinită pe multiple planuri.

Gradat, citind, înţelegând şi punând în practică cele aflate din carte, vom învăţa printre altele să discernem de ce vrem ceea ce vrem, ce inseamnă faptul că anumite dorinţe se implinesc foarte greu sau deloc, vom învăţa ce înseamnă responsabilitatea pe care o implică crearea vieţii pe care ne-o dorim, vom afla cât de inţelept este Dumnezeu care în loc să ne dea ceea ce cerem ne dă ceea ce avem cu adevărat nevoie şi tot felul de astfel de învăţături care ne pot fi de mare folos de-a lungul vieţii.

Dacă aţi citit "Secretul", fiţi pregătiţi pentru un şoc deoarece veţi avea surpriza să vedeţi cum sunt modificate (nuanţate, clarificate) anumite elemente-cheie din "Secretul". În acest volum, ideea esenţială nu este faptul că putem obţine uşor orice, ci, mai degrabă, faptul că trebuie să ne cunoaştem cât mai bine pentru a putea să cerem şi să obţinem ce avem cu adevărat nevoie.

Aşadar, cartea prezintă o abordare mai realistă a subiectului "Legea atracţiei" făcându-ne să conştientizăm implicaţiile pe care dorinţele noastre le au atât asupra noastră cât şi asupra celorlalţi din jurul nostru şi arătându-ne că pentru a putea să primim ceea ce cerem trebuie să învăţăm mai întâi să dăruim ceea ce cerem!

Daca vreţi o reţetă în 5 paşi pentru a obţine uşor orice, această carte nu este pentru dumneavoastră, însă dacă vă doriţi să înţelegeţi care este menirea dumneavoastră în această viaţă, ce rol aveţi de jucat în piesa ce se joacă permanent în acest univers atunci informaţiile din această carte vă pot fi de mare folos.

Informaţiile nu sunt noi însă cartea este foarte placută, scrisă intr-un mod clar, captivant şi pe înţelesul tuturor, ceea ce o face un cadou perfect.


Carti similare cu Un secret mai profund. Ce doreşte viaţa de la tine

DREAMBOARD. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine

DREAMBOARD....

de Nadine Voindrouh

mai mult
Sunt aici acum

Sunt aici acum

de Alexandra Frey, Autumn Totton

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!