Ghidul femeii ocupate

scrisa de Mary Hartley

Ghidul femeii ocupate de Mary Hartley Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Mary Hartley
Traducator (i): Adina Aleman
Numar de pagini: 168 pagini
ISBN: 978-973-50-2472-7
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Numeroase femei se zbat sa faca fata unui program supraincarcat si seara de seara cad epuizate, fara a nutri insa sentimentul ca au de ce se bucura. Serviciul, treburile casnice, obligatiile de tot felul nu mai lasa loc de regula satisfacerii unor mici placeri individuale, iar acestea sunt amanate intotdeauna pentru „atunci cand voi avea mai mult timp". Dar oare se va intampla vreodata ca timpul sa ne prisoseasca? Fiecare zi, de numai 24 de ore in cazul oricui, este folosita indeosebi pentru onorarea indatoririlor, nu pentru interese personale carora am dori cu adevarat sa le acordam atentie.
In Ghidul femeii ocupate, Mary Hartley analizeaza cauzele si impactul neutilizarii eficiente a timpului. Ea le arata femeilor cum sa-si chiverniseasca fiecare minut disponibil si cum sa faca fata presiunilor si cerintelor vietii agitate din ziua de azi, permitandu-si totodata cate un ragaz pentru ele si pentru obiectivele lor.

Subiectele tratate includ, printre altele:
• Planificarea modului de utilizare a timpului
• Impartirea sarcinilor
• Evitarea amanarilor
• Strategii si sfaturi pentru diferite tipuri de personalitate
• Trei reguli de aur pentru a dispune de mai mult timp

Timpul este un dar de pret si el ne poate ajuta sa traim asa cum dorim. Citind cartea de fata veti invata sa-l utilizati astfel incat sa va vedeti visele implinite.


Carti similare cu Ghidul femeii ocupate

Cu manusi

Cu manusi

de Mihaela Nicola

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!