Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

scrisa de Care Santos, Francesc Miralles

Cel mai frumos loc din lume e chiar aici de Care Santos, Francesc Miralles Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cel mai frumos loc din lume e chiar aici 17.99 lei *
Cel mai frumos loc din lume e chiar aici 27 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Care Santos, Francesc Miralles
Traducator (i): Cornelia Radulescu
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 978-606-779-160-0
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Scris la patru mâini de Care Santos și Francesc Miralles, romanul Cel mai frumos loc din lume e chiar aici, tradus deja în 20 de țări, emană gândire pozitivă și poezie.

Salvată în ultimul moment de la sinucidere de o întâmplare neașteptată, Iris pornește într-o aventură care îi va schimba modul de a vedea viața. După moartea părinților ei într-un accident de mașină, dezorientată și fără nici o perspectivă, ea va fi nevoită să ia lucrurile de la capăt. Iar revizitarea trecutului poate fi o experiență dureroasă și plină de pericole, dar și una aducătoare de fericire, mai ales când lui Iris îi apar în cale doi „iluminați“.

„În Cel mai frumos loc din lume e chiar aici am vrut să exprimăm neliniștile, iluziile, nemulțumirile și bucuriile oamenilor de astăzi, totul învăluit în puțină magie cotidiană, pentru că, uneori, în lume se întâmplă lucruri fabuloase, dar noi, din cauza problemelor și grijilor zilnice, nu ne dăm seama de farmecul vieții, care ne e atât de la îndemână.“ (Francesc MIRALLES)


Carti similare cu Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Cartea neagra

Cartea neagra

de Orhan Pamuk

mai mult
Dezmierdare de catifea

Dezmierdare de catifea

de Eric Fottorino

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2018-06-22 18:17:24 Rating:

Cum îți revii după o traumă? Greu. Nu-i ușor să te ții tare, să vezi partea plină a paharului și să treci peste un moment neplăcut din viață. Mulți nu reușesc și, neavând sprijinul necesar, decid să-și pună capăt zilelor. Așa a fost și cazul lui Iris, tânăra ce și-a pierdut părinții și a rămas singură pe lume. Neavând prieteni sau iubit, Iris s-a simțit depășită de situație și a...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Alyna.mg
Recenzii: 0
Carti citite: 43

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135