Sfaturi pentru fiica mea

scrisa de Alexandra Stoddard

Sfaturi pentru fiica mea de Alexandra Stoddard Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Sfaturi pentru fiica mea 19.99 lei *
Sfaturi pentru fiica mea 23.75 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Alexandra Stoddard
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-973-50-3929-5
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Puterea exemplului este elementul-cheie al cartii de fata: autoarea este nu doar mama si bunica, ci si o scriitoare de succes, care-si impartaseste intelepciunea cu talent si umor. Fiecare sfat din aceasta colectie personala este pretios pentru orice cititoare, fie ea fiica sau mama, care doreste sa se simta stapana pe propria viata si sa-si gaseasca echilibrul interior.

Pentru a fi fericite si a impaca cerintele vietii de familie cu cele ale unei cariere solicitante, Alexandra Stoddard ne recomanda, printre altele, sa cultivam valori precum autodisciplina, punctualitatea, independenta financiara, fara a uita sa savuram bucuriile marunte, momentele de singuratate si reflectie si ritualurile vietii de zi cu zi.. Sfaturile ne surprind adesea prin originalitate: „Calatoreste cu multe bagaje“, „Nu fi punctuala, e bine sa ajungi mai devreme“, „Durerea este inevitabila, suferinta este o alegere“. Pe rand grave, haioase, indraznete, nu formeaza o reteta facila, ci pun in lumina repere esentiale pe care nici o femeie care vrea sa se simta implinita nu le poate trece cu vederea.


Carti similare cu Sfaturi pentru fiica mea

Sansa e de partea ta! metode si tehnici de autocunoastere

Sansa e de partea ta!...

de Erica Guilane-Nachez

mai mult
Liderul poti fi tu

Liderul poti fi tu

de Dale Carnegie

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!