Cerere in calatorie

scrisa de Edouard Cortes, Mathilde Cortes

Cerere in calatorie de Edouard Cortes, Mathilde Cortes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cerere in calatorie 25.41 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Philobia
Autor (i): Edouard Cortes, Mathilde Cortes
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-8560-20-5
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Proaspat casatoriti, Mathilde si Eduard renunta la confort si la siguranta cardurilor bancare, pornind intr-o calatorie de nunta din care nu stiu cand se vor intoarce. Voiajul lor, de-a lungul a 6000 kilometri ce unesc Parisul de Ierusalim, reprezinta un drum anevoios, o testare a limitelor si o cautare spirituala. Mana in mana, cu buzunarele goale si dornici sa se apropie de oameni, cei doi tineri vor traversa Alpii, padurile din Balcani, coasta Adriaticii si stepele Asiei Minore. Asemenea pelerinilor din Evul Mediu, ei vor rabda de foame si vor dormi sub cerul liber; totul pentru a afla cat de solida e credinta lor, cat de mult se iubesc si cata incredere pot avea in oameni.


Carti similare cu Cerere in calatorie

Cerere in calatorie

Cerere in calatorie

de Edouard Cortes, Mathilde Cortes

mai mult
Nu veti avea ura mea

Nu veti avea ura mea

de Antoine Leiris

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2017-03-03 08:59:05 Rating:

Viața e însăși o călătorie și încă una destul de lungă. De aceea, ar fi perfect dacă ne-am găsi un însoțitor de drum cu care să ne înțelegem, care să ne completeze. Se spune că ajungi să cunoști un om abia în situații dificile. Ei bine, cam asta au vrut să afle Edouard și Mathilde, dacă iubirea lor rezistă și dacă ei pot înfrunta împreună răsturnările de situație ce le va aduce viața.
...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135