15 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericit

scrisa de Luminita D. Saviuc

15 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericit de Luminita D. Saviuc Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
15 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericit 14.19 lei *
15 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericit 19.42 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Luminita D. Saviuc
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-606-33-1231-1
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Când fondatoarea PurposeFairy.com, Luminița D. Saviuc, a postat o listă de lucruri la care să renunțăm pentru a fi fericiți, n-avea nici cea mai vagă idee că aceasta avea să devină virală; de atunci încoace a fost distribuită de peste 1,3 milioane de ori și continuă să fie distribuită și în prezent. Având ca punct de plecare acea postare inspirațională, cartea aceasta scrisă cu sufletul le dă cititorilor permisiunea să renunțe – adică să se desprindă de obiceiurile negative care îi împiedică să ajungă la fericirea autentică și să trăiască cea mai bună viață posibilă pentru ei.
Simplă, dar plină de înțelepciune și inspirată din călătoria personală a autoarei, această carte eliberatoare oferă o nuanță nouă sfaturilor despre fericire: fă un pas în spate, acordă-ți timpul necesar pentru a reflecta și apoi acordă-ți permisiunea de a renunța la acele lucruri care stau în calea fericirii tale.
„Vă încurajez să vă lăsați inspirați de lecțiile de mare preț pe care le-a învățat cineva care a reușit să-și schimbe în totalitate viața, să renunțe la trecut și să se vindece, astfel încât să-și poată căuta adevărul suprem – acela de a trăi în deplinătatea potenţialului său uman şi de a inspira vieţile multor altora.“ - Vishen Lakhiani, fondator și CEO Mindvalley


Carti similare cu 15 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericit

Prezență

Prezență

de Amy Cuddy

mai mult
Gramatica are suflet

Gramatica are suflet

de Violeta Ieremie

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 72
Carti citite: 271