Arta subtilă a disperării

scrisa de Mark Manson

Arta subtilă a disperării de Mark Manson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Lifestyle
Autor (i): Mark Manson
Traducator (i): Florin Tudose
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-789-193-5
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Trăim vremuri interesante. Deși suntem mai liberi, mai sănătoși și mai înstăriți ca oricând, cumva, totul pare să se fi defectat într-un mod oribil și ireparabil: planeta se încălzește, guvernele eșuează, economiile se prăbușesc și toată lumea se declară ofensată pe Twitter. În acest punct al istoriei, când avem acces la tehnologie, educație și comunicare cu o ușurință la care strămoșii noștri nici n-ar fi visat, prea mulți dintre noi se simt lipsiți de speranță.

În noua lui carte, Mark Manson își îndreaptă atenția asupra nesfârșitelor nenorociri care au loc în lume. Inspirându-se din cercetările psihologice legate de aceste subiecte, precum și din înțelepciunea atemporală a lui Platon, Nietzsche sau a legendarului Tom Waits, el disecă religia și politica și modul în care acestea au ajuns să semene între ele.

Manson analizează relația noastră cu banii, cu industria de divertisment și cu internetul, arătând că, oricât de bun ar fi un lucru, dacă este consumat în exces, ne poate omorî – psihologic vorbind. Mason pune sub semnul întrebării definițiile comune ale credinței, fericirii și libertății – ba chiar și ale speranței.

Cu erudiție și umor, Manson ne ia de guler și ne provoacă să fim mai sinceri cu noi înșine și mai conectați cu lumea în moduri la care probabil că nu ne-am mai gândit până acum.

„Mark Manson este un maestru al ideilor provocatoare și contraintuitive. Stilul său antrenant te va împiedica să lași cartea din mână." – James Clear, autorul bestsellerului Atomic Habits

„Pentru starea actuală de anxietate spirituală, Mark oferă un antidot bazat pe o foarte necesară combinație de umor, sfaturi practice și înțelepciune filosofică." – Eric Barker, autorul bestsellerului Latri degeaba la lună


Carti similare cu Arta subtilă a disperării

Cum se scrie un bestseller. tehnica americana pentru a transforma o idee intr-un roman de succes

Cum se scrie un...

de Monica Ramirez

mai mult
Cum sa scriem un cv de succes

Cum sa scriem un cv de...

de Dorling Kindersley

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!