Darul lui Serafim

scrisa de Simona Antonescu

Darul lui Serafim de Simona Antonescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Darul lui Serafim 21.02 lei *
Darul lui Serafim 26.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Simona Antonescu
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 978-973-23-3137-8
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Simona Antonescu este autoarea romanului Fotograful Curtii Regale, castigator al Concursului de Debut al Editurii Cartea Romaneasca, editia 2014, devenit in scurt timp bestseller.

Romanul Darul lui Serafim leaga trei povesti istorisite pe trei voci diferite, care introduc cititorul in atmosfera anilor nebuni ai jazzului, ai epocii in care se naste viteza si incep sa moara vechile conventii sociale, intr-o Romanie moderna, doar in aparenta calma si prospera.
Actori principali: Nicolae Malaxa, unul dintre cei mai mari industriasi romani din perioada interbelica, producatorul locomotivelor Malaxa, inginer talentat si figura politica foarte controversata a acelor ani; o candidata la titlul de Miss Romania 1932, in concursul organizat de revista Realitatea ilustrata; o familie de aristocrati bucuresteni, cu un destin tragic, si toti membrii sai stransi in jurul celor doi baieti de varsta scolara.
Ce au in comun toate aceste personaje?
Raspunsul il stie numai Serafim, batranul cersetor cu puteri tainice care strajuieste, in noaptea de Vovidenie a anului 1932, impunatoarea biserica a Amzei.

„Simona Antonescu are o verva de povestas hipnotic. Il privesti in ochi si, obligatoriu, accepti tot ce graieste.” (George Neagoe)


Carti similare cu Darul lui Serafim

Goarna lui Tuturuz

Goarna lui Tuturuz

de Ștefan Mitroi

mai mult
Umbra vintului

Umbra vintului

de Carlos Ruiz Zafon

mai mult
Sarinagara

Sarinagara

de Philippe Forest

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!