Viata mea

scrisa de Charles Chaplin

Viata mea de Charles Chaplin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Viata mea 40.58 lei *
Viata mea 48.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Charles Chaplin
Traducator (i): Monica Andronescu
Numar de pagini: 712 pagini
ISBN: 978-606-758-611-4
Anul aparitiei: 2016
Descriere: In Viata mea, acum tradusa integral in Romania, cititorul va descoperi o poveste nu doar cu lumini, ci si cu multe umbre: de la copilaria petrecuta intr-o saracie lucie la pretul celebritatii.

Document inestimabil al unui destin personal si al istoriei artelor, cartea lui Chaplin, geniu al cinematografiei, este totodata cartea unei epoci stralucit evocate.

„Asa era Londra copilariei mele, Londra toanelor si a diminetilor mele: imi amintesc Lambeth in zilele de primavara; imi amintesc lucruri si incidente marunte; imi amintesc o calatorie impreuna cu mama, sus, in vehiculul tras de cai, incercand sa atingem tufele de liliac pe langa care treceam; imi amintesc nenumaratele bilete de transport colorate, portocalii, albastre, roz si verzi, care se imprastiau pe trotuar cand tramvaiele se opreau; imi amintesc de floraresele rubiconde de la coltul podului Westminster, facand vesele boutonnières, cu degetele lor indemanatice manevrand brocartul si feriga tremuratoare. Imi amintesc de mirosul umed de la trandafirii proaspat stropiti (...) Din astfel de lucruri marunte cred ca s-a nascut sufletul meu.“ - Charles Chaplin


Carti similare cu Viata mea

Jurnal de librar

Jurnal de librar

de Anca Zaharia

mai mult
Schimbarea

Schimbarea

de Mo Yan

mai mult
Harry și Meghan. Drumul spre libertate

Harry și Meghan....

de Omid Scobie, Carolyn Durand

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!