Acum ne despărțim. Povestiri inedite

scrisa de Truman Capote

Acum ne despărțim. Povestiri inedite de Truman Capote Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Acum ne despărțim. Povestiri inedite 25.92 lei *
Acum ne despărțim. Povestiri inedite 28.8 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Art
Autor (i): Truman Capote
Traducator (i): Iulia Arsintescu
Numar de pagini: 184 pagini
ISBN: 978-606-710-345-8
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Recent redescoperite în arhivele Truman Capote ale Bibliotecii Publice din New York, cele paisprezece proze scurte au fost reunite şi publicate în volum pentru întâia oară la sfârșitul anului 2015.
Toate aceste mici bijuterii fac apel la compasiunea și la emoțiile cititorului. Capote a fost întotdeauna atras de outsideri — femei, copii, afro-americani, săraci — deoarece, înțelegem acum, așa s-a simțit și el încă din copilărie. Detectăm în aceste povestiri semnele precoce ale geniului lui Capote de a crea personaje memorabile, complexe și chinuite. Veți găsi aici povești despre crimă și violență, despre rasism și nedreptate, dar și despre tandrețe și generozitate, despre înțelepciune și miracole.
Dar, mai presus de toate, acest volum de povestiri inedite este dovada incontestabilă că autorul ei şi-a găsit propria-i voce foarte devreme și ne ajută să înțelegem cum a fost posibil ca un băiat din Monroeville, Alabama, să devină o legendă a literaturii americane.


Carti similare cu Acum ne despărțim. Povestiri inedite

La asfintit

La asfintit

de Stephen King

mai mult
Povesti despre nebunia obisnuita

Povesti despre nebunia...

de Charles Bukowski

mai multRecenzii

andres andres pe 2016-10-16 18:22:38 Rating:

Pentru că fiecare om trebuie să ajungă în ceruri în felul lui. (Traffic West)

Acum ne despărțim, carte dragă. M-ai minunat cu ale tale povestiri, paisprezece momente excepționale. Te voi recomanda prietenilor mei cititori. Ești de luat acasă, de citit și recitit. Acestea mi-au fost cuvintele atunci când am terminat de citit cartea lui Truman Capote, Acum ne despărțim....

Citeste mai mult

Anca Zaharia Anca Zaharia pe 2016-08-22 08:43:06 Rating:

A trecut ceva vreme de când am terminat de citit cartea, însă nu am putut să scriu despre ea chiar atunci. De fapt, nu am vrut să scriu, pentru că îmi era teamă că nu-mi voi găsi cuvintele și că-i voi face vreo nedreptate. Prozele din acest volum fiind scrise în tinerețea autorului, înainte de marile sale opere mult mai cunoscute, nu am vrut ca, atunci când spun că se vede că era la...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289