Înainte să te cunosc

scrisa de Jojo Moyes

Înainte să te cunosc de Jojo Moyes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Înainte să te cunosc 25.94 lei *
Înainte să te cunosc 27.93 lei *
Înainte să te cunosc 31.52 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Jojo Moyes
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 978-606-33-0767-3
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.

Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.

Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

„O narațiune ingenioasă, cu personaje încântătoare. O poveste dulce-amăruie despre dragoste și renunțare. O lectură extraordinară.” Daily Mail


Carti similare cu Înainte să te cunosc

Clar de femeie

Clar de femeie

de Romain Gary

mai mult
O oaza de liniste

O oaza de liniste

de Judith Smith

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2017-09-29 11:22:24 Rating:

Pofta de viață nu o poți cumpăra, așa cum nu poți cumpăra nici sănătatea. Ai grijă să-ți alimentezi sufletul și să ți-l păstrezi tânăr, mai ceva decât portofelul plin. Și cel din urmă contează, însă de cele mai multe ori atât de puțin. Povestea lui Will ne confirmă acest lucru și încearcă să ne facă să ne deschidem ochii minții și să apreciem viața și ceea ce avem.

Will Traynor...

Citeste mai mult

Silvia1988 Silvia1988 pe 2016-11-24 20:36:35 Rating:

Nu am citit pana acum carti care au stat la baza filmelor lacrimogene, cele care ne-au facut sa suspinam de-a lungul anilor. Am vazut acele filme si am considerat ca o portie considerabila de tristete cinematografica nu mai trebuie dublata si de tristetea literara, chiar daca era vorba de carti si ecranizari foarte bune. (Era inainte de a instaura regula “carte apoi film”.)
...

Citeste mai mult

MissValery MissValery pe 2016-06-26 20:33:08 Rating:

Cum să încep? Și cum să continui, de fapt? Nu cred că voi reuși vreodată să exprim în cuvinte cât de tare mi-a plăcut cartea Me Before You de Jojo Moyes. Îi zic pe titlul ei original, întrucât am citit-o în engleză, răbdarea nefiind punctul meu forte. Pentru cei care stați mai bine la acest capitol, aflați că varianta în română a cărții - Înainte să te cunosc - stă să iasă din...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Alyna.mg
Recenzii: 0
Carti citite: 43

alex[a]
Recenzii: 0
Carti citite: 17

LadyIrenne
Recenzii: 0
Carti citite: 38