Vrajitorul

scrisa de Vladimir Nabokov

Vrajitorul de Vladimir Nabokov Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Vrajitorul 15.96 lei *
Vrajitorul 22.35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Vladimir Nabokov
Traducator (i): Luana Schidu
Numar de pagini: 136 pagini
ISBN: 978-973-46-1942-9
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Vrajitorul e nuvela din care s-a nascut Lolita: aceeasi urmarire nemiloasa a obsesiei, aceleasi ciocniri de ganduri, aceleasi culori ale nebuniei. Intr-un parc, un barbat care sta pe o banca vede o fetita de 12-13 ani, pe patine cu rotile. E de ajuns pentru starnirea patimii: lucid, atent la fiecare detaliu si pregatindu-si fiecare gest, barbatul ajunge in casa fetei, ca tata vitreg. Atingerea cea mare e din ce in ce mai aproape – nu se poate altfel, „vrajitorul” trebuie sa invinga, „vraja” trebuie sa functioneze.

„Cartea lui Vladimir Nabokov este o poveste despre crima si pedeapsa, o istorie ce anticipeaza unul dintre cele mai mari romane ale secolului. ” (Wall Street Journal)

„Senzuala, plina de umor, inspaimantatoare, Vrajitorul este o capodopera a poeticii lui Nabokov si a limbajului fara perdea. ” (Boston Herald)

„Pagina cu pagina, Vrajitorul scoate la suprafata toata priceperea si atentia necesare unei adevarate opere literare si, nu-i nici o indoiala, isi va fermeca cititorii.” (Listener)

„Vrajitorul este o avanpremiera plina de senzualitate a Lolitei. Nu ai in fiecare zi ocazia sa citesti o asemenea carte, iar cand ea este un produs plin de farmec al imaginatiei neobisnuite a lui Nabokov, prilejul este cu atat mai rar.” (USA Today)


Carti similare cu Vrajitorul

Particulele elementare

Particulele elementare

de Michel Houellebecq

mai mult
Cel care ma asteapta

Cel care ma asteapta

de Parinoush Saniee

mai mult
Oamenii marii

Oamenii marii

de Victor Hugo

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!