Vrajitorul

scrisa de Vladimir Nabokov

Vrajitorul de Vladimir Nabokov Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Vrajitorul 15.96 lei *
Vrajitorul 22.35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Vladimir Nabokov
Traducator (i): Luana Schidu
Numar de pagini: 136 pagini
ISBN: 978-973-46-1942-9
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Vrajitorul e nuvela din care s-a nascut Lolita: aceeasi urmarire nemiloasa a obsesiei, aceleasi ciocniri de ganduri, aceleasi culori ale nebuniei. Intr-un parc, un barbat care sta pe o banca vede o fetita de 12-13 ani, pe patine cu rotile. E de ajuns pentru starnirea patimii: lucid, atent la fiecare detaliu si pregatindu-si fiecare gest, barbatul ajunge in casa fetei, ca tata vitreg. Atingerea cea mare e din ce in ce mai aproape – nu se poate altfel, „vrajitorul” trebuie sa invinga, „vraja” trebuie sa functioneze.

„Cartea lui Vladimir Nabokov este o poveste despre crima si pedeapsa, o istorie ce anticipeaza unul dintre cele mai mari romane ale secolului. ” (Wall Street Journal)

„Senzuala, plina de umor, inspaimantatoare, Vrajitorul este o capodopera a poeticii lui Nabokov si a limbajului fara perdea. ” (Boston Herald)

„Pagina cu pagina, Vrajitorul scoate la suprafata toata priceperea si atentia necesare unei adevarate opere literare si, nu-i nici o indoiala, isi va fermeca cititorii.” (Listener)

„Vrajitorul este o avanpremiera plina de senzualitate a Lolitei. Nu ai in fiecare zi ocazia sa citesti o asemenea carte, iar cand ea este un produs plin de farmec al imaginatiei neobisnuite a lui Nabokov, prilejul este cu atat mai rar.” (USA Today)


Carti similare cu Vrajitorul

O educatie libertina

O educatie libertina

de Jean-Baptiste Del Amo

mai mult
Masa pisicii

Masa pisicii

de Michael Ondaatje

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!