Inimă atât de albă

scrisa de Javier Marias

Inimă atât de albă de Javier Marias Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Inimă atât de albă 24.79 lei *
Inimă atât de albă 28.89 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Javier Marias
Traducator (i): Tudora Sandru Mehedinti
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 973-103-726-4
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Juan ştie foarte puţine despre viaţa tatălui său Ranz; dar când tânărul se căsătoreşte, începe să vadă trecutul cu alţi ochi. Inimă atât de albă este un fel de antiroman poliţist despre natura umană. O carte despre secrete de familie şi puterea trecutului neîndurător. Intriga; păcatele tatălui; şarlatania şi onestitatea; căsătoria şi ciclul repetitiv al violenţei: Javier Marías taie breşe de lumină în umbra urzită din minciuni. Scrie într-un stil original, cu o utilizare parcă lichidă a cuvintelor, care creează nu numai imagini distincte, ci şi experienţe diverse, prezentate inedit: călătoria în timp, relaţiile amoroase, cu accent pe importanţa trecutului individual şi pe infinitele moduri în care o singură clipă poate fi metamorfozată de o varietate de observatori. Marias poate să scrie cu uşurinţă o temă şi variaţiile ei, un preludiu şi o fugă, o propoziţie atât de melodioasă, încât lungimea sa incredibilă nu ne poate face decât să ne îndrăgostim de o minte luminoasă.


Carti similare cu Inimă atât de albă

Vila de pe colina

Vila de pe colina

de William Somerset Maugham

mai mult
In tara barbatilor

In tara barbatilor

de Hisham Matar

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2016-07-22 07:35:59 Rating:

Se spune că nu-ți ajunge o viață să cunoști un om în totalitate, să-i citești gândurile și să-i înțelegi pe deplin gesturile. Poate nici omul nu ajunge să se cunoască pe sine într-o viață. Cert e că ajungem cu toții să cunoaștem consecințele, chiar dacă nici pe acestea poate nu le procesăm cum trebuie și nu învățăm lecția.

Lui Juan i s-au adus la cunoștință...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135