Jurnalul randunicii

scrisa de Amelie Nothomb

Jurnalul randunicii de Amelie Nothomb Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jurnalul randunicii 7.99 lei *
Jurnalul randunicii 16.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Amelie Nothomb
Traducator (i): Valentina Chirita
Numar de pagini: 168 pagini
ISBN: 978-973-46-0713-6
Anul aparitiei: 2007
Descriere: „In fiecare an, cu o regularitate de metronom si intotdeauna la sfarsitul lunii august, Amelie Nothomb publica un nou roman, care intra imediat pe lista bestsellerurilor de toamna. Iar fascinatia pentru cartile ei, care a devenit un fenomen mondial (acestea sunt traduse aproape imediat in patruzeci de limbi), nu a atins niciodata cote mai alarmante decat la aparitia Jurnalului Randunicii.” (Lire)

O carte despre insuficienta si testarea limitelor, Jurnalul Randunicii este povestea individului sfarsit, a carui motivatie de a trai si de a simti in mod autentic este pusa sub semnul intrebarii. Un curier cu existenta anodina devine ucigas platit, sperand ca acest lucru iesit din comun ii poate resuscita simturile. Dar scenariul lui Urbain este modificat radical de una dintre victimele sale, care il subjuga printr-un soi de naturalete a raului si prin spontaneitatea actului de a ucide, cu singurul scop de a-si proteja intimitatea. Obsedat de jurnalul intim al celei pe care o va supranumi Randunica, Urbain incearca sa nu cedeze dorintei absurde de posesie a sefilor lui, care fac toate eforturile pentru a-si insusi jurnalul pe care el este gata sa-l apere cu pretul vietii.


Carti similare cu Jurnalul randunicii

Cartea lui manuel

Cartea lui manuel

de Julio Cortazar

mai mult
Băieții de la Nickel

Băieții de la Nickel

de Colson Whitehead

mai mult
In spatele usilor inchise

In spatele usilor inchise

de John Ehrlichman

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!