Cartea secretă

scrisa de Gregory Samak

Cartea secretă de Gregory Samak Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cartea secretă 17.99 lei *
Cartea secretă 29.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Gregory Samak
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 9786067760927
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Un bătrân solitar, Elias Ein, se retrage la Braunau am Inn, un orăşel izolat din nord-vestul Austriei. Curând, el descoperă în noua casă o scară secretă ducând la o vastă bibliotecă subterană pe rafturile căreia dă peste Cartea Vieţii, în care Dumnezeu a trasat destinul fiecărui om. Elias este fascinat. Însuşirile extraordinare ale acestei cărţi secrete îi conferă puterea să acţioneze asupra cursului Istoriei. Ca atare, va încerca să-i salveze pe cei apropiaţi lui călătorind în trecut până în perioada ghetoului din Varşovia din cel de-al Doilea Război Mondial. Dar, brusc, îşi dă seama că miza o constituie însuşi destinul unui popor întreg.

O poveste surprinzătoare care vorbeşte despre prietenie şi curaj, despre ură şi laşitate. Atemporală, ”Cartea secretă” are un ecou răsunător în actualitate şi în derivele societăţii noastre contemporane.


Carti similare cu Cartea secretă

Rege, dama, valet

Rege, dama, valet

de Vladimir Nabokov

mai mult
Simetria de temut

Simetria de temut

de Tracy Chevalier

mai mult



Recenzii

Bianca M. Calin Bianca M. Calin pe 2016-07-17 21:23:45 Rating:

Cei care îmi urmăresc recenziile probabil știu că am o obsesie față de romanele de război. Citesc orice astfel de carte îmi pică în mână, iar atunci când am găsit ”Cartea secretă”, entuziasmul meu a fost la maxim. Premiza mi s-a părut genială și știam că va fi o carte specială pentru mine. Așa a și fost. ”Cartea secretă” este o cărticică destul de mică, dar care îmi va rămâne mereu în...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Bianca M. Calin
Recenzii: 42
Carti citite: 56