Povești cu mămici și tatici

scrisa de Cristina Beatrice Preda

Povești cu mămici și tatici de Cristina Beatrice Preda Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Povești cu mămici și tatici 7.8 lei *
Povești cu mămici și tatici 7.86 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Integral
Autor (i): Cristina Beatrice Preda
Numar de pagini: 32 pagini
ISBN: 978-973-8209-60-2
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Cartea Povești cu mămici și tătici se adresează atât celor mici, cât și celor mari. Cele două povești vorbesc despre relația specială dintre părinți și copii, cu bune și rele, cu întâmplări hazlii, dar și cu multă emoție.

Muntele tăticilor este povestea lui Șervo și a lui Șervețel, care împărtășesc sentimente și trăiri ca orice tată și fiu. Pentru a împlini datina din Țara Pânzelor, aceea de-a aprinde Făclia Iubirii, ei sunt nevoiți să se confrunte cu Scobitoarea Urâcioasă și cu răutatea ei. Oare vor învinge?
Îmbrățișarea mamei este povestea Perlei și a Perlinei, mamă și fiică din Oceanul Îmbrățișărilor, obligate să se despartă din cauza lui Lacăt-Negru și a invidiei lui. Perlina va trece prin multe peripeții, va cunoaște o mulțime de locuri, însă va putea trăi fără îmbrățișarea mamei?
Vă las în compania acestor personaje ale căror aventuri vă vor ține cu sufletul la gură!

Cristina Beatrice Preda, autoare a șase cărți pentru copii, este elevă în clasa a XII-a. De când a descifrat tainele scrisului și ale cititului a început să țeasă povești. Treptat, a devenit o pasiune. A lansat prima carte pe când avea doar 13 ani, participând la prezentări de carte în librării, școli și grădinițe. Poveștile ei au morală, iar personajele sunt văzute prin ochi de copil, ceea ce le oferă o candoare deosebită. Deși este o tânără în afirmare, Cristina Beatrice Preda este câștigătoare a numeroase concursuri de creație literară.
“Dedic această carte părinților mei. Este un cadou pentru iubirea și sprijinul lor. Le mulțumesc!” Cristina Beatrice Preda


Carti similare cu Povești cu mămici și tatici

Civilizatiile antice

Civilizatiile antice

de Pierre Miquel

mai mult
Ce să faci... când îți ieși din fire

Ce să faci... când îți...

de Dawn Huebner, Bonnie Matthews

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!