Polly si Buster: Vrajitoarea rebela si Monstrul sentimental

scrisa de Sally Rippin

Polly si Buster: Vrajitoarea rebela si Monstrul sentimental de Sally Rippin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Polly si Buster: Vrajitoarea rebela si Monstrul sentimental 31.2 lei *
Polly si Buster: Vrajitoarea rebela si Monstrul sentimental 34.32 lei *
Polly si Buster: Vrajitoarea rebela si Monstrul sentimental 37.05 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Sally Rippin
Numar de pagini: 286 pagini
ISBN: 978-973-50-6430-3
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Polly si Buster: Vrajitoarea rebela & Monstrul sentimental

Bestseller Bookfest 2019


Sally Rippin a scris peste 60 de carti pentru copii, vandute in 4 milioane de exemplare in intreaga lume.

Cine a mai auzit de o vrajitoare si un monstru care sa fie prieteni? Toata lumea stie ca vrajitoarele nu se amesteca cu monstrii!

Micuta vrajitoare Polly si Buster, monstrul haios, care isi schimba culoarea in functie de starea sufleteasca, sunt prieteni dintotdeauna. Dar asta e secretul lor si numai al lor. Pana intr-o zi, cand, pe neasteptate, totul se schimba…

Vrajitoarea rebela & monstrul sentimental este lectura perfecta pentru micii cititori care nu mai sunt chiar la inceput de drum. Dincolo de povestea amuzanta a vrajitoarei Polly si a celui mai bun prieten al ei, monstrul Buster, acest prim volum al seriei se opreste si asupra unor teme importante – familia, prietenia, dificultatile de invatare, loialitatea, toleranta, emotiile, bullying-ul, prejudecatile – pe care le trateaza cu tact si fara emfaza. O carte fermecatoare despre cele mai importante valori din viata unui copil, scrisa cu inteligenta si haz.

Traducere de Nicoleta Draghiceanu

Fragment din cartea "Polly si Buster: Vrajitoarea rebela si Monstrul sentimental" de Sally Rippin:

"Polly pleaca de la Academie abia tarandu-si picioarele la sfarsitul unei alte zile lungi de scoala, cu rucsacul doldora de carti si cu pantofii cei noi patati de bucati de broasca.
Lui Polly ii e asa de ciuda ca nu e buna la facut vraji. Nimeni nu vrea sa fie in echipa cu ea. Pe ce pune mana strica. Polly se preface ca nu-i pasa ca nici macar o vrajitoare de la Academia de Vraji si Farmece a Doamnei Madden nu vrea sa fie prietena cu ea, dar in adancul-adancului sufletului ei mic ii pasa. Foarte, foarte mult.
Ce bine ca il am pe Buster! isi aminteste ea. Lui Buster nu-i pasit ca nu sunt buna la nimic. Lui Buster ii place de mine orice-ar fi.
Buster e cel mai bun si mai bun prieten al lui Polly din toata lumea, ceea ce ar fi un lucru minunat daca ar fi vrajitoare sau vrajitor.
Dar Buster e monstru.
Polly si Buster se prefac ca nu sunt prieteni.
La urma urmei, cine a mai auzit ca o vrajitoare sa fie prietena cu un monstru? Daca Polly si Buster trec unul pe langa altul pe strada, nu-si spun nici macar „buna"."


Carti similare cu Polly si Buster: Vrajitoarea rebela si Monstrul sentimental

Cele mai frumoase povesti japoneze pentru copii

Cele mai frumoase...

de Florence Sakade

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!