Percy Jackson şi Olimpienii (vol 2). Marea Monştrilor

scrisa de Rick Riordan

Percy Jackson şi Olimpienii (vol 2). Marea Monştrilor de Rick Riordan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Percy Jackson şi Olimpienii (vol 2). Marea Monştrilor 29.7 lei *
Percy Jackson şi Olimpienii (vol 2). Marea Monştrilor 31.35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Arthur
Autor (i): Rick Riordan
Numar de pagini: 280 pagini
ISBN: 978-606-8044-57-6
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Cine mai este pasionat astăzi de poveşti cu zei? Într-o lume a gadgeturilor şi a tehnologiei, mai pot interesa întâmplări izvorâte din mituri? Rick Riordan, autorul seriei Percy Jackson și Olimpienii, reuşeşte să demonstreze că povestea mitologică are încă puterea de a tulbura, de a fascina, de a încânta.

Pentru prima dată, Percy Jackson se bucură de o viaţă normală şi liniştită. Totul se schimbă însă în ultima zi de şcoală, când un joc de dodgeball aparent banal se transformă într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte cu o echipă de canibali gigantici. Pentru a-şi salva viaţa, Percy porneşte spre Tabăra Semizeilor, dar descoperă că ameninţarea planează şi asupra taberei. Pinul care proteja „cetatea“ a fost otrăvit, iar hotarele magice au început să-şi piardă puterea de apărare în faţa monştrilor pregătiți să distrugă tot.

Îngrijorat de schimbările petrecute în tabără şi bântuit de vise alarmante cu prietenul său dispărut Grover, Percy pleacă împreună cu Annabeth în căutarea leacului salvator. Însă pentru asta eroii vor trebui să înfrunte pericolele înfricoşătoare ascunse în Marea Monştrilor.


Carti similare cu Percy Jackson şi Olimpienii (vol 2). Marea Monştrilor

Peripețiile lui Covrigel

Peripețiile lui Covrigel

de Victoria Patrascu

mai mult
Percy Jackson şi Olimpienii (vol 4). Bătălia din Labirint

Percy Jackson şi...

de Rick Riordan

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!