Mesagerul

scrisa de Markus Zusak

Mesagerul de Markus Zusak Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mesagerul 21.99 lei *
Mesagerul 23.39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Markus Zusak
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 9786066098656
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Faceţi cunoştinţă cu Ed Kennedy - şofer de taxi, jucător prost de cărţi şi nepriceput la sex. Locuieşte într-o cocioabă, împarte cafeaua cu câinele său, Portarul, şi e îngrozitor de îndrăgostit de Audrey. Viaţa lui este marcată de o rutină paşnică şi de incompetent - asta până când nimereşte din greşeală în plin jaf bancar. Atunci apare şi şansa lui. Atunci Ed devine mesagerul. Alege să se implice, îşi face traseul prin oraş, ajutând sau rănind (când e cazul) până când mai rămâne o singură întrebare. Cine se află în spatele misiunii lui Ed?


Carti similare cu Mesagerul

Steaua ratacitoare

Steaua ratacitoare

de J. M. G. Le Clezio

mai mult
Metello

Metello

de Vasco Pratolini

mai multRecenzii

bogdan.balostin bogdan.balostin pe 2016-07-02 09:00:08 Rating:

Markus Zusak ar trebui să fie un nume cunoscut, fie și numai pentru „Hoțul de cărți”, o capodoperă. Și o să încep această recenzie cu concluzia. „Mesagerul” nu se ridică la nivelul cărții precedente. Și deși e adevărat că poveștile sunt diferite, undeva poți să simți același mesaj despre viața care e mult mai mult decât ce vezi și ce simți.

„Să vă povestesc ceva despre viața mea....

Citeste mai mult

MissValery MissValery pe 2015-11-14 12:11:57 Rating:

E un fapt dovedit: cu cât îmi place mai mult o carte, cu atât mai greu găsesc cuvintele care să îmi reflecte entuziasmul. Cu toate acestea, nu pot să nu vă povestesc despre Mesagerul lui Markus Zusak, ultima mea revelație literară.

Cartea aceasta m-a lovit puternic. Deși aveam experiența Hoțului de cărți, Mesagerul m-a luat pe nepregătite. Nu mă așteptam să îmi placă așa...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

AdrianaCernat
Recenzii: 0
Carti citite: 4

Ale.
Recenzii: 0
Carti citite: 115

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157