Domnul Tic si alte iubiri din lume

scrisa de Laura Baban

Domnul Tic si alte iubiri din lume de Laura Baban Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Autor (i): Laura Baban
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-0-18875-2
Anul aparitiei: 2015
Descriere: O carte cat o valiza, o carte cu patru picioare care se plimba prin Romania, Islanda, Germania, Franta si Elvetia. Haideti cu noi! Vom cara o canapea pe bicicleta, ii vom cunoaste pe Michael, din Rusia, voluntarul cu pantalonii prinsi in bretele, caruia cei de la aeroport i-au pierdut bagajul, pe Ásdís, femeia tipica islandeza, care ne-a dus in camp sa culegem bolovani pentru zidul casei ei, pe Marc-Olivier, canadianul nelinistit, care a tranversat Islanda facand autostopul, pe Janosch, catelul urias pe care l-am plimbat zi de zi in Germania. Tot ce-am intalnit mai bun, mai frumos si mai cu poveste, despre toti am scris in a doua carte.

O poveste scrisa zi de zi pe Facebook, timp de un an. Zeci de status-uri adunate intr-o carte. O carte care si-a facut bagajele si te cheama la drum! Fie ca esti un domn, o doamna, un pusti, o bunica sau o pisica.


Carti similare cu Domnul Tic si alte iubiri din lume

Viata secreta a printesei diana

Viata secreta a...

de Paul Burrell

mai mult
Eu si dali. poveste suprarealista

Eu si dali. poveste...

de Stan Lauryssens

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Oana (ReteteTV.ro)
Recenzii: 19
Carti citite: 69