Unde sunt? > Acasa > Carti > Poezii > Exilul

Exilul

scrisa de Nicolae Sirius

Exilul de Nicolae Sirius Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Adenium
Autor (i): Nicolae Sirius
Numar de pagini: 112 pagini
ISBN: 978-973-8097-56-8
Anul aparitiei: 2013
Descriere: „Tematica textelor lui Nicolae Sirius din prezenta antologie implica propulsarea biograficului pe orbita poeziei vizionare, pe portativul unei abile si cuceritoare glisari a mesajului de la particular la general. De la concret la abstract.

Elanul justitiar, sustinut de un acut simt al realitatii si de ofertele cu valente protestatare ale propriei experiente de viata, se impleteste cu aspectele ce beneficiaza de gratia imaginatiei si a unei sensibilitati care-i permite sa ridice realitatea obiectiva la rangul de suprarealitate lirica.

Simplitatea limbajului, acuratetea scriiturii, originalitatea problematicii, a scenariilor lirice si a imaginarului inalta poezia «absentului» Nicolae Sirius in prim-planul fenomenului liric al nostru de azi.” (Mircea Barsila)


Carti similare cu Exilul

Nonfinanciare... de dor

Nonfinanciare... de dor

de Pavel V. Ungurean

mai mult
Dincolo de rai

Dincolo de rai

de Victor Albu

mai mult
Cine esti?

Cine esti?

de Mihai Negulescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!