Unde sunt? > Acasa > Carti > Romane istorice > Saman

Saman

scrisa de Noah Gordon

Saman de Noah Gordon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Vivaldi
Autor (i): Noah Gordon
Numar de pagini: 780 pagini
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Actiunea romanului Saman se petrece in secolul al XIX-lea. Doctorul Robert paraseste Scotia natala, plecand in Lumea Noua, ca sa practice medicina la Boston.

In America, el afla despre leacurile indienilor bastinasi si miracolele vindecarii naturale. Cartea urmareste apoi destinul fiului sau, Jefferson, cunoscut tuturor sub porecla de Saman.

Scris cu duiosie alternand cu asprime, dar mereu convingator, Saman este o saga epopeica, o descriere plina de viata a destinelor celor doi doctori legati de femeile pe care le iubesc, un amestec epic presarat cu crime brutale si vindecari spectaculoase, aducand aminte vraja secolelor dominate de alchimie si de alte practici, la granita dintre stiinta si vis.

Romanul a castigat premiul James Fenimore Cooper pentru fictiune istorica.


Carti similare cu Saman

Pictor de razboi

Pictor de razboi

de Arturo Perez-Reverte

mai mult
Colectionarul de istorie

Colectionarul de istorie

de Elizabeth Kostova

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

lindemona
Recenzii: 2
Carti citite: 32