Coco Chanel

scrisa de Edmonde Charles-Roux

Coco Chanel de Edmonde Charles-Roux Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Coco Chanel 24.37 lei *
Coco Chanel 31.27 lei *
Coco Chanel 45.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Edmonde Charles-Roux
Traducator (i): Ileana Cantuniari
Numar de pagini: 640 pagini
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Misterioasa pentru apropiati, inversunata sa stearga orice urma a trecutului, a originilor ei, a familiei insesi, Gabrielle Chanel a fost de-a lungul intregii existente o femeie in afara tiparelor, o persoana in afara normelor intr-o societate conformista, si poate ca nu trebuie sa cautam altundeva secretul prodigioasei ei reusite.

Edmonde Charles-Roux, editoarea revistei Elle si laureata a premiului Goncourt, a fost nevoita sa faca ordine si curatenie intr-o intreaga viata de minciuni sau de marturisiri subtil travestite, pentru a ne-o arata pe fetita unor negustori ambulanti din Cevennes, nascuta din intamplare la Saumur; pe orfana uitata intr-o manastire din Corrsze, pe mica eleva interna la calugaritele din Moulins, care avea sa devina curand „poseuse“, figuranta intr-o cafenea frecventata de garnizoana, unde canta „Qui qu'a vu Coco dans l'Trocadero?“.

Prin aceasta cariera agitata, Edmonde Charles-Roux povesteste viata unei femei unice, trasand totodata cronica a saptezeci de ani din secolul XX.

Acest portret al unei celebre necunoscute este mult mai mult decat un portret: este epopeea unui roman trait si a unei existente romanesti.


Carti similare cu Coco Chanel

Jurnalul de la Păltiniș

Jurnalul de la Păltiniș

de Gabriel Liiceanu

mai mult
Memoriile unei fete cuminti

Memoriile unei fete...

de Simone de Beauvoir

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Patricia30
Recenzii: 0
Carti citite: 66

Oana (ReteteTV.ro)
Recenzii: 19
Carti citite: 69

Ale.
Recenzii: 0
Carti citite: 115