Agatha christie. jurnalul secret

scrisa de John Curran

Agatha christie. jurnalul secret de John Curran Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Agatha christie. jurnalul secret 38.5 lei *
Agatha christie. jurnalul secret 42.34 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): John Curran
Numar de pagini: 512 pagini
ISBN: 9786069267486
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Cand Agatha Christie a murit in 1976, la varsta de 85 de ani, devenise cea mai populara autoare a lumii. Cu vanzari de peste 2 miliarde de exemplare in intreaga lume, ea obtinuse imposibilul - mai mult de o carte publicata anual incepand cu anii 1920, fiecare devenind un bestseller. Fiind atat de prolifica, multi au sustinut chiar ca avea o memorie fotografica. Era adevarat? Sau in cei 55 de ani de activitate, Christie a recurs la metode mai lumesti de planificare a ingenioaselor crime din romanele sale? Dupa moartea lui Rosalind, fiica Agathei Christie, la finalul anului 2004, a iesit la iveala o mostenire remarcabila - 73 de volume scrise de mana autoarei. Desi era cunoscuta existenta lor, aceste caiete fusesera in mare parte ignorate, probabil din cauza faptului ca scrisul atat de celebru al Agathei Christie era atat de greu de descifrat. Dar cand arhivarul John Curran a inceput sa descifreze caietele, a devenit evidenta dimensiunea si importanta acestei adevarate comori.


Carti similare cu Agatha christie. jurnalul secret

Jurnal de calatorie. Rusia

Jurnal de calatorie....

de Nikos Kazantzakis

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

Bontas Robert pe 23.05.2011 17:27:26

ce pot sa spun?
nu m-am omorat niciodata cu cititul, dar la cartile Agathei Christie niciodata nu am putut rezista.
Orice altceva ma plictisea, ma adormea, dar la marea D-na a romanului politist, am stat cu sufletul la gura mereu, citeam 1 pagina gata este majordomul, dadeam pagina ba nu este menajera, etc.
Deci ce pot sa spun, usur de lecturat, palpitant suspans 100%, eu unu numai romanele ai as citi sau publica.


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

laura_miinea
Recenzii: 0
Carti citite: 48