Al Pacino in dialog cu Lawrence Grobel

scrisa de Al Pacino, Lawrence Grobel

Al Pacino in dialog cu Lawrence Grobel de Al Pacino, Lawrence Grobel Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Al Pacino in dialog cu Lawrence Grobel 37.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Al Pacino, Lawrence Grobel
Traducator (i): Sanda Watt
Numar de pagini: 316 pagini
ISBN: 978-973-1931-41-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Pana la 39 de ani, Al Pacino a refuzat sa stea de vorba cu presa. Il speria gandul ca orice confesiune duce la confundarea omului cu actorul. Apoi a citit in Playboy un interviu pe care Grobel i-l luase lui Marlon Brando si s-a aratat dispus sa acorde, in sfarsit, unul. Cu conditia ca intervievatorul sa fie Grobel. Si, odata ce l-a cunoscut, a intrat in rolul de intervievat, asumandu-si personajul Al Pacino.

Cum tot ce face Pacino este exceptional, si acest prim interviu a fost unul iesit din comun. A durat mai mult de 25 de ani si e cuprins in aceste 300 de pagini. Intre 1979 si 2005 au inregistrat 400 de ore de conversatii.

La inceput, Pacino credea ca nu prea are raspunsuri, asa ca nu are de ce sa dea interviuri. Iar cu Grobel a invatat sa caute raspunsuri pentru intrebari pe care nu avea curajul sa si le puna singur. Asa ca dialogul nu a fost tot timpul comod. Au existat momente de complicitate, dar si momente in care s-au simtit agresati unul de celalalt.

Si tocmai din aceasta tensiune s-a nascut un dialog dintre cele mai semnificative. Citindu-l, ai impresia nu doar ca afli mai multe despre un actor extraordinar, ci ca Pacino insusi se descopera pe sine, dezvaluindu-se, pe masura ce raspunde intrebarilor celui care intrase mai intai la el in casa ca un cvasinecunoscut indiscret.

"Al Pacino in dialog cu Lawrence Grobel are la baza peste 400 de ore de conversatii inregistrate, care au avut loc intre 1979 si 2005. Lawrence Grobel este „cronicarul” lui Pacino. Din intalnirea lor a rezultat un dialog fascinant si profund uman si, totodata, o descriere a actoriei ce va ramane clasica." - Sunday Express

"In Al Pacino in dialog cu Lawrence Grobel veti gasi o perspectiva asupra vietii si carierei lui Pacino pe care n–o puteti gasi in nicio alta carte. Dar ce-o face cu adevarat perfecta este faptul ca e povestea unei prietenii. A prieteniei noastre. si e incurajator sa vezi ca se poate sa-ti faci prieteni noi cand esti deja om in toata firea." - Lawrence Grobel

"Cartea e un fel de autobiografie a lui Pacino. El vorbeste aici despre copilaria si adolescenta lui, despre familie, despre primele roluri si despre primele slujbe. Cand vorbeste despre cariera lui in teatru, despre rolurile din Nasul, Dupa-amiaza de caine sau Serpico, ori in cautarea lui Richard, este evidenta pasiunea lui pentru actorie. Pe scena, pe ecran si in carte se vad usor inteligenta, talentul si pasiunea cu care le face pe toate. Interviul lui Grobel ofera portretul unei legende a cinemaului american de sfarsit de secol XX si inceput de secol XXI." - Jim Collins


Carti similare cu Al Pacino in dialog cu Lawrence Grobel

Dealurile verzi ale africii

Dealurile verzi ale...

de Ernest Hemingway

mai mult
Lady Sings the Blues

Lady Sings the Blues

de Billie Holiday, William Dufty

mai mult
Einstein. Viața și universul său

Einstein. Viața și...

de Walter Isaacson

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

fata_verde
Recenzii: 0
Carti citite: 86