Spre seara nu se intampla nimic

scrisa de Catalin Marin

Spre seara nu se intampla nimic de Catalin Marin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Spre seara nu se intampla nimic 22.5 lei *
Spre seara nu se intampla nimic 23.75 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Karth
Autor (i): Catalin Marin
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-606-93530-9-7
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Django, un ceasornicar intelept si cam plictisit, amator de snaps si dese intermezzo-uri filosofice despre timp si moarte. Jazpin, asociatul sau, care stie tot ce gandeste Django si il urmareste ca o umbra tot mai intinsa de ani. Domnisoara Betty, timida si nehotarata, dar interesata de micile framantari ale vietilor altora. Domnul Simmons, un bancher fixist, asteptandu-si cafeaua, ziarul zilei si zornaitul monedelor ca parte a unui plan ce a fost decis inca de la inceputul vremii.

Si Cutremurul.

Cum se schimba ordinea lumii intr-un univers in care o dimineata incepe sa nu mai semene cu cele de pana atunci? Sunt dramele mici rotite ale unui mecanism nevazut?

Un roman pe fundalul caruia viata si moartea sunt personaje cu rol principal, prinse intr-un dans cand lent si visator, cand disperat, dar la finalul caruia poate nu va mai fi nimic.


Carti similare cu Spre seara nu se intampla nimic

Cartea neagra

Cartea neagra

de Orhan Pamuk

mai mult
Visul lui joy

Visul lui joy

de Lisa See

mai mult
Hotul de umbre

Hotul de umbre

de Marc Levy

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!