Camera minunilor

scrisa de Julien Sandrel

Camera minunilor de Julien Sandrel Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Camera minunilor 29.75 lei *
Camera minunilor 29.75 lei *
Camera minunilor 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Julien Sandrel
Traducator (i): Ela Negreanu
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-606-400-644-8
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Louis are 12 ani. În dimineața în care îi mărturisește mamei lui, Thelma, că s-a îndrăgostit pentru prima oară, ea nu este atentă la el, se gândește la altceva. Supărat și dezamăgit, băiatul își ia skateboardul și pleacă în grabă.

Când traversează strada fără să se asigure, un camion îl lovește în plin. Prognosticul doctorilor e sumbru. Dacă în patru săptămâni nu-și revine din comă, Louis va trebui deconectat de la aparate. Cuprinsă de disperare, Thelma se întoarce de la spital și găsește un carnet al fiului ei. În el, sunt notate toate „minunile" lui, adică toate experiențele pe care i-ar plăcea să le trăiască.
Thelma hotărăște să experimenteze tot ce-și propusese Louis și să-i povestească toate aceste „minuni", în speranța că așa își va reveni din comă. Dar nu e tocmai ușor să trăiești visurile unui adolescent când ai aproape 40 de ani.

"Un roman despre adolescență, despre visurile copiilor și decepțiile părinților, dar și despre nevoia de a profita de clipa prezentă." - TÉLÉ 7 JOURS

"Sensibilă și emoționantă. O carte minunată!" - SUD – OUEST

"Citiți Camera minunilor, este un roman absolut încântător! Veți râde, veți plânge, vă veți simți transfigurați." – TÉLÉMATIN


Carti similare cu Camera minunilor

Zona Zero

Zona Zero

de Lavinia Calina

mai mult
Cuore

Cuore

de Edmondo De Amicis

mai mult
Imbratisarea

Imbratisarea

de Martin Gulich

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!