Captiv in Labirint

scrisa de James Dashner

Captiv in Labirint de James Dashner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Captiv in Labirint 22.74 lei *
Captiv in Labirint 29.92 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): James Dashner
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 978-606-600-655-2
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Captiv in Labirint (The Maze Runner) este primul volum dintr-o serie antiutopica situata de James Dashner intr-un viitor neclar, rezultat al unui dezastru planetar. Volumul urmeaza toate regulile literaturii Distopiene: situarea actiunii in viitor, prezenta unei forme de opresiune sociala, conformarea la anumite reguli cu exceptia unui personaj care incearca sa iasa din ordinea stabilita, o supraveghere constanta din partea unei puteri exterioare, memoria individuala inlocuita sau stearsa.

Personajul principal, Thomas, se trezeste intr-un loc necunoscut numit Glade, amnezic si infricosat, alaturi de alti baieti - toti adolescenti - aflati in aceeasi situatie. Aici descopera, rand pe rand, ca noua sa casa e de fapt un labirint urias, cu ziduri de piatra care se misca in timpul noptii, facand rezolvarea sa aproape imposibila; ca in labirint se ascund niste monstri-roboti - Durerosii - care ii ataca si ii determina sa treaca printr-o Transformare Dureroasa; ca sunt fortati sa locuiasca in Glade de catre niste Creatori despre care nu-si amintesc nimic. Thomas si tovarasii sai, alaturi de Teresa - singura fata din intregul grup - trebuie sa rezolve labirintul si sa gaseasca drumul spre casa cu orice pret.


Carti similare cu Captiv in Labirint

Nevoie.acum

Nevoie.acum

de Albert Frendza

mai mult
Povestea lui Kullervo

Povestea lui Kullervo

de J.R.R. Tolkien

mai mult
Vanatoare de noapte

Vanatoare de noapte

de Aurel Carasel

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

motianda
Recenzii: 0
Carti citite: 66