Taramurile pustiite. povesti ale apocalipsei

scrisa de John Joseph Adams

Taramurile pustiite. povesti ale apocalipsei de John Joseph Adams Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): John Joseph Adams
ISBN: 978-606-8073-78-1
Anul aparitiei: 2009
Descriere: „Foamete… Moarte… Razboi… Molima… Se spune ca ele ar fi vestitoarele apocalipsei – Armaghedonul, Sfarsitul Lumii. in science fiction, sfarsitul lumii este declansat, de obicei, de mijloace mult mai specializate: razboaie nucleare, dezastre biologice, catastrofe naturale sau prapad cosmologic. Dar in siajul oricarui cataclism de proportii exista supravietuitori… iar science fictionul post-apocaliptic speculeaza cum ar fi viata pentru ei. [...]Urmeaza douazeci si doua de scenarii post-apocaliptice, unele impinse la extrem, altele aduse in viata de zi cu zi. Unele flirteaza cu fantasticul, altele exerseaza horrorul. Dar toate exploreaza aceeasi intrebare: cum va fi viata dupa sfarsitul lumii asa cum o cunoastem?
John Joseph Adams
„Cele mai bune texte postapocaliptice din ultimele doua decenii, scrise de renumiti autori de fictiune speculativa, pun intrebari stiintifice, psihologice si filozofice despre ce inseamna sa ramai om dupa Armaghedon.”
Analog Science Fiction Magazine


Carti similare cu Taramurile pustiite. povesti ale apocalipsei

Copiii dunei

Copiii dunei

de Frank Herbert

mai mult
Mana lui oberon

Mana lui oberon

de Roger Zelazny

mai mult
Castelul din vazduh

Castelul din vazduh

de Diana Wynne Jones

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 22.11.2012 11:45:05

Asteptam si noi impresii! :)


melless pe 21.11.2012 19:52:12

Tocmai ce am achizitionat-o acum doua zile! O vanez de ceva timp si se anunta a fi printre preferate! Abia astept putin timp...


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

melless
Recenzii: 0
Carti citite: 109

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 139