Fahrenheit 451

scrisa de Ray Bradbury

Fahrenheit 451 de Ray Bradbury Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fahrenheit 451 26.4 lei *
Fahrenheit 451 33 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Art
Autor (i): Ray Bradbury
Traducator (i): Petre Solomon
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 978-973-124-862-2
Anul aparitiei: 2013
Descriere: O poveste tulburatoare si poetica, Fahrenheit 451 este o parabola a unei societati in care valorile pe care le cunoastem au fost rasturnate, in care statul interzice cititul si legifereaza arderea cartilor. Cetatenii acestei lumi distopice traiesc intr-o indiferenta indusa de droguri si de mass-media.
Unul dintre ei este Guy Montag. El are o sarcina simpla: trebuie sa dea foc tuturor cartilor si caselor in care acestea sunt ascunse. Ii place meseria pe care-o practica de zece ani, simte ca-si face pe deplin datoria si nu are niciodata indoieli... pana in momentul in care o adolescenta ii povesteste despre un trecut in care oamenilor nu le era teama.
La fel de proaspat si parca mai relevant acum, la peste o jumatate de secol de la aparitie, acest roman-cult reuseste performanta de a fi deopotriva o capodopera a literaturii universale, un clasic al genului si un best-seller.


Carti similare cu Fahrenheit 451

Oameni in jungla

Oameni in jungla

de Norman Spinrad

mai mult
Absintos

Absintos

de J.p. Taylor

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

onioni53
Recenzii: 2
Carti citite: 13

Geleven
Recenzii: 0
Carti citite: 9

Costin Beda
Recenzii: 4
Carti citite: 11