Jertfa iubirii

scrisa de Jojo Moyes

Jertfa iubirii de Jojo Moyes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jertfa iubirii 11.89 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lira
Autor (i): Jojo Moyes
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-686-499-2
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Franta, 1916: Artistul Edouard Lefèvre pleaca pe front, lasand-o acasa pe tanara sa sotie, Sophie. Cand micul orasel in care femeia s-a nascut este ocupat de germani in plin razboi mondial, portretul lui Sophie pictat de Edouard ii atrage atentia noului Kommandant. In timp ce periculoasa obsesie a ofiterului devine din ce in ce mai puternica, Sophie va risca totul – familia, reputatia, viata – in speranta de a-si revedea sotul.
Aproape un secol mai tarziu, portretul lui Sophie ii este daruit lui Liv Halston de tanarul ei sot, cu putin timp inainte de moartea lui fulgeratoare. O intalnire intamplatoare ii dezvaluie femeii adevarata valoare a picturii, declansand in acelasi timp o lupta incrancenata care va pune in pericol prima iubire pe care a simtit-o dupa tragedia suferita, precum si sperantele viitoare la fericire.
Jertfa iubirii este povestea captivanta a doua femei despartite de un secol, dar unite prin hotararea lor de a lupta pentru ceea ce iubesc.


Carti similare cu Jertfa iubirii

Suflete pereche

Suflete pereche

de Cecelia Ahern

mai mult
Zahir

Zahir

de Paulo Coelho

mai mult
Vrajitoarea din portobello

Vrajitoarea din...

de Paulo Coelho

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Lexy13
Recenzii: 0
Carti citite: 4