Puterea propriului spirit

scrisa de Sonia Choquette

Puterea propriului spirit de Sonia Choquette Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Adevar Divin
Autor (i): Sonia Choquette
Traducator (i): Cristina-Mihaela Mihart
Numar de pagini: 214 pagini
ISBN: 978-606-8420-10-3
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Pierderea legaturii cu Spiritul poate fi cea mai mare problema de care suferim astazi. Noi vrem sa ne infruntam provocarile si dezamagirile cu gratie; sa fim creativi si inspirati; si sa traim fara teama printr-o intelepciune intuitiva si calauzitoare. Vrem sa iubim si sa ne simtim iubiti si sa dobandim pacea sufleteasca ... dar oricat de mult ne-am dori o infaptuire spirituala importanta, noi inca nu ne asumam raspunderea de a avea succes.

Aceasta carte nu numai ca va povesteste despre Spirit, dar va da si instrumentele practice importante pentru a va conecta voi insiva printr-o experienta profunda cu el. Cand veti realiza cu adevarat aceasta conexiune, veti intelege ca este cea mai adevarata si mai trainica putere pe care o aveti in viata voastra.

"Sonia Choquette este starul rock al noului mod de a gandi. Scrierea ei este inteleapta, simpatica si adevarata, iar instrumentele oferite de ea pentru viata nu se compara cu nimic. Nu e de mirare ca este considerata un adevarat mentor spiritual pentru genul oamenilor creativi din toata lumea." - Anita Chaudhuri, Revista magazin Psychologies


Carti similare cu Puterea propriului spirit

Religie, politica si mit. texte despre mircea eliade si ioan petru culianu

Religie, politica si...

de Andrei Oisteanu

mai mult
Cine suntem?

Cine suntem?

de Dan Puric

mai mult
Fii demn!

Fii demn!

de Dan Puric

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!