Puterea propriului spirit

scrisa de Sonia Choquette

Puterea propriului spirit de Sonia Choquette Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Adevar Divin
Autor (i): Sonia Choquette
Traducator (i): Cristina-Mihaela Mihart
Numar de pagini: 214 pagini
ISBN: 978-606-8420-10-3
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Pierderea legaturii cu Spiritul poate fi cea mai mare problema de care suferim astazi. Noi vrem sa ne infruntam provocarile si dezamagirile cu gratie; sa fim creativi si inspirati; si sa traim fara teama printr-o intelepciune intuitiva si calauzitoare. Vrem sa iubim si sa ne simtim iubiti si sa dobandim pacea sufleteasca ... dar oricat de mult ne-am dori o infaptuire spirituala importanta, noi inca nu ne asumam raspunderea de a avea succes.

Aceasta carte nu numai ca va povesteste despre Spirit, dar va da si instrumentele practice importante pentru a va conecta voi insiva printr-o experienta profunda cu el. Cand veti realiza cu adevarat aceasta conexiune, veti intelege ca este cea mai adevarata si mai trainica putere pe care o aveti in viata voastra.

"Sonia Choquette este starul rock al noului mod de a gandi. Scrierea ei este inteleapta, simpatica si adevarata, iar instrumentele oferite de ea pentru viata nu se compara cu nimic. Nu e de mirare ca este considerata un adevarat mentor spiritual pentru genul oamenilor creativi din toata lumea." - Anita Chaudhuri, Revista magazin Psychologies


Carti similare cu Puterea propriului spirit
Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!