Ultima concubina

scrisa de Lesley Downer

Ultima concubina de Lesley Downer Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Lesley Downer
Traducator (i): Ligia Caranfil
Numar de pagini: 472 pagini
ISBN: 978-973-689-306-3
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Bestseller international publicat in peste douazeci si cinci de tari si nominalizat in 2009 la Premiul Romantic Novel of the Year

La mijlocul secolului al XIX-lea, splendoarea crepusculara a Japoniei feudale, ancorata in traditie, atinge apogeul. Este cu putinta sa te indragostesti intr-o astfel de lume, in care nu exista „te iubesc“? Sachi, singura concubina a shogunului, aleasa si oferita in dar acestuia chiar de catre sotia lui, printesa, va reusi. Va trebui mai intai sa paraseasca palatul din Edo, unde isi duc viata trei mii de femei si un singur barbat, pentru a indeplini o misiune primejdioasa. Drumul lui Sachi prin Japonia devastata de razboiul fratricid devine o calatorie initiatica in care va descifra imprejurarile misterioase ale venirii ei pe lume. Poveste de iubire si saga istorica, Ultima concubina este romanul unei duble metamorfoze: a lui Sachi si a civilizatiei traditionale.


Carti similare cu Ultima concubina

Particulele elementare

Particulele elementare

de Michel Houellebecq

mai mult
Un veac de singuratate

Un veac de singuratate

de Gabriel Garcia Marquez

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!