Confidentele unei fete de oras

scrisa de Claudia Voicu

Confidentele unei fete de oras de Claudia Voicu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Confidentele unei fete de oras 18.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Paralela 45
Autor (i): Claudia Voicu
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 978-973-47-1579-4
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Personajul principal al cartii este Laura, o femeie trecuta cu putin peste 30 de ani, care nu reuseste sa-si gaseasca jumatatea si resimte acut presiunea ceasului biologic. In cautarea partenerului, Laura trece deopotriva prin experiente triste si comice, intalnind numai barbati ciudati sau incompatibili cu ea. Din fiecare relatie sau aventura, ea invata totusi cate ceva.

Volumul difera de altele din acelasi gen literar traduse in Romania in ultimii ani prin faptul ca surprinde culoarea si umorul local tipice. Spre deosebire de cartile americane si britanice, Confidentele unei fete de oras ofera cititoarelor repere sociale si culturale usor de recunoscut. Scrisa intr-un registru accesibil si digerabil, intr-un stil personal convingator, dincolo de ironii si pasaje pline de haz, cartea aduce in atentia cititoarelor probleme existentiale serioase.


Carti similare cu Confidentele unei fete de oras

Proba mierii

Proba mierii

de Salwa Al Neimi

mai mult
Patty diphusa

Patty diphusa

de Pedro Almodovar

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!