Fantasmele erotice ale femeilor

scrisa de Nancy Friday

Fantasmele erotice ale femeilor de Nancy Friday Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fantasmele erotice ale femeilor 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Nancy Friday
Traducator (i): Ruxandra Comsa
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-973-707-217-7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Fantasmele erotice ale femeilor a starnit la aparitie o furtuna de entuziasm si scandal. Femeile care citeau cartea ramaneau socate sa regaseasca in aceste pagini continutul secret al propriilor fantezii. Plina de scene vizuale extrem de intense, cu un limbaj deschis, ce sfideaza orice limita, Fantasmele secrete ale femeilor anuleaza rigori si tabuuri, fiind considerata un studiu clasic al sexualitatii feminine. Astazi, milioane de femei se regasesc ideologic in bestseller-ul semnat de Nancy Friday.

O carte de referinta a literaturii feministe - o forta eliberatoare care adauga o noua dimensiune fanteziilor si vietii sexuale ale femeilor.

"Ca sa poata accepta ideea lui Nancy Friday - feminismul presupune eliberarea sexuala - femeile din Romania trebuie sa-si asume fara resentimente dimensiunea pasiva, receptiva." (Vasile Dem. Zamfirescu)


Carti similare cu Fantasmele erotice ale femeilor

Luni de fiere

Luni de fiere

de Pascal Bruckner

mai mult
Memoriile unui gigolo

Memoriile unui gigolo

de Amanda Astill

mai mult
Revelatia

Revelatia

de Sylvia Day

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!