Zile exemplare

scrisa de Michael Cunningham

Zile exemplare de Michael Cunningham Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Michael Cunningham
Traducator (i): Rares Moldovan
Numar de pagini: 432 pagini
ISBN: 973-46-0257-8
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Volumul, considerat deja unul dintre marile romane americane ale inceputului de mileniu, este alcatuit din trei povesti a caror actiune se desfasoara in momente istorice diferite, la fel ca in romanul Orele, ce i-a adus autorului un premiu Pulitzer. De data aceasta, liantul naratiunii este poezia lui Walt Whitman, de la care Cunningham imprumuta nu numai titlul propriei carti, ci si capacitatea de a descoperi, dincolo de aspectele sumbre si cenusii ale existentei, frumusetea ei tainica si formele pe cat de neasteptate, pe atat de diverse pe care le poate imbraca dragostea de viata si de semeni.

„Ceea ce garanteaza succesul acestei carti este, fara indoiala, dimensiunea ei morala. Cunningham investigheaza in profunzime experientele umane esentiale: compasiunea, solidaritatea, arta – cu alte cuvinte, infinitele manifestari ale iubirii.” (Los Angeles Times)


Carti similare cu Zile exemplare

Luka si focul vietii

Luka si focul vietii

de Salman Rushdie

mai mult
Cafeneaua 'de ce te afli aici?'

Cafeneaua 'de ce te...

de John Strelecky

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!