Infometeaza egoul, hraneste sufletul - souldrama: aprinde-ti inteligenta spirituala

scrisa de Connie Miller

Infometeaza egoul, hraneste sufletul - souldrama: aprinde-ti inteligenta spirituala de Connie Miller Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Herald
Autor (i): Connie Miller
Traducator (i): Adriana Duia
ISBN: 978-973-111-408-8
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Viata ne trage in directii opuse zi de zi, ceea ce impune o fragilitate noua si relatiilor noastre, care ajung sa reprezinte o provocare in sine. Simtim nevoia sa fim unici si speciali, astfel ca accentul cade pe a ne diferentia de ceilalti, a ne separa. In acelasi timp, sufletul nostru exista in relatie cu ceilalti. Putem raspunde provocarii ridicandu-ne deasupra tendintelor noastre personale pentru a descoperi ce ne face asemenea celorlalti, ce ne uneste? Nevoia noastra fundamentala este de a echilibra opusele din noi. Scopul relatiilor nu este acela de a ne face fericiti, ci de a ne transforma, facand din fericire o stare prezenta si nu un scop.

Parcurgand pasii transformarii spirituale, Souldrama aliniaza ego-ul (personalitatea) si sufletul, astfel incat inteligentele noastre rationala, emotionala si spirituala sa se afle in echilibru: mintea, trupul si spiritul. Souldrama, un program conceput de Connie Miller, este recunoscut din 1999 ca instrument terapeutic auxiliar psihodramei pentru a ajuta clientii blocati in anumite tipare psihologice dezavantajoase sa depaseasca rezistentele si sa treaca de la co-dependenta la co-creativitate.


Carti similare cu Infometeaza egoul, hraneste sufletul - souldrama: aprinde-ti inteligenta spirituala

Arta de a comunica si de a convinge

Arta de a comunica si...

de Gisele Commarmond, Alain Exiga

mai mult
Tratat de psihanaliza si psihoterapie

Tratat de psihanaliza...

de Constantin Enachescu

mai mult
Cum sa ne purtam cu personalitatile dificile, editie 2007

Cum sa ne purtam cu...

de Francois Lelord, Christophe Andre

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!