Detectivii salbatici

scrisa de Roberto Bolano

Detectivii salbatici de Roberto Bolano Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Detectivii salbatici 36 lei *
Detectivii salbatici 42.27 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Roberto Bolano
Traducator (i): Dan Munteanu Colan
Numar de pagini: 768 pagini
ISBN: 978-973-102-400-4
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Roman distins cu Premiul Romulo Gallegos

O scrisoare de dragoste adresata generatiei mele. – ROBERTO BOLAÑO

Un roman extraordinar in toate sensurile, care confirma stralucitoarea calitate literara a lui Roberto Bolaño, un autor recunoscut de critica cea mai exigenta ca una dintre marile revelatii ale literaturii latinoamericane din anii ’90.

Arturo Belano si Ulises Lima, detectivii salbatici, pornesc in cautarea Cesáreei Tinajero, misterioasa scriitoare disparuta in Mexic in anii imediat urmatori Revolutiei. Calatoria propriu-zisa si consecintele ei se prelungesc timp de douazeci de ani, din 1976 pana in 1996, timpul canonic al oricarei peregrinari, bifurcandu-se prin multiple personaje si continente, intr-o naratiune uluitoare ce reuneste iubire si moarte, asasinate si escapade turistice, case de nebuni si universitati, disparitii si aparitii.

Scenariul ne poarta prin Mexic, Nicaragua, Statele Unite, Franta, Spania, Austria, Israel si Africa, pe urmele celor doi poeti „disperati” (traficanti de droguri cateodata), enigmaticii protagonisti ai acestei carti care se poate citi si ca un extrem de rafinat thriller de Orson Welles, strabatut de un umor iconoclast si feroce.


Carti similare cu Detectivii salbatici

Domnilor copii

Domnilor copii

de Daniel Pennac

mai mult
Nemurirea

Nemurirea

de Milan Kundera

mai mult
Pianul mecanic

Pianul mecanic

de Kurt Vonnegut

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!