Acordorul de piane

scrisa de Daniel Mason

Acordorul de piane de Daniel Mason Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Acordorul de piane 18.1 lei *
Acordorul de piane 35.67 lei *
Acordorul de piane 43.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Daniel Mason
Traducator (i): Liviu Cotrau
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 973-681-714-8
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Acordorul de piane (2002) marcheaza debutul senzational al unui prozator american de doar douazeci si sase de ani. Romanul a inregistrat tiraje foarte mari, a primit recenzii mai mult decat magulitoare si este in curs de ecranizare. Edgar Drake, acordor de piane, accepta o misiune cu iz „patriotic“ – sa se aventureze in jungla birmaneza, devenita teatrul unor confruntari intre trupele de ocupatie britanice si triburile autohtone, ca sa repare pianul vechi si dezacordat al unui misterios medic militar, pe nume Anthony Carroll. Mestesugarul londonez, admirabil creionat in funciara-i naivitate, porneste intr-o calatorie stranie, la capatul careia se va intalni cu un personaj controversat, aproape mitic, o piesa indispensabila in eforturile britanicilor de a-si consolida aliantele strategice in cel mai indepartat colt al imperiului.


Carti similare cu Acordorul de piane

Batranul si marea

Batranul si marea

de Ernest Hemingway

mai mult
Bong

Bong

de Alexandru Vakulovski

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

Livux pe 20.06.2011 17:36:22

Recomand. Parte roman istoric, de aventura si calatorii. Un roman bine documentat scris cu simplitate si o sensibilitate aparte, asemenea unei Fugi de Bach.


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Livux
Recenzii: 1
Carti citite: 107