Fantoma de pe lac

scrisa de Monica Ramirez

Fantoma de pe lac de Monica Ramirez Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Tritonic
Autor (i): Monica Ramirez
Numar de pagini: 290 pagini
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Ashley White, scriitoare de romane de dragoste, istorice ori contemporane, de spionaj, ori cu iz fantasy, se instaleaza in noua ei cabana din oraselul Spearmint Lake, statul Michigan, cu intentia de-a termina la timp romanul la care lucreaza. Dar noptile ii sunt tulburate de un misterios sunet al apei, ce provine dintr-o sursa invizibila, iar cimitirul din apropiere este bantuit de fantoma lui Frank Stanton, un politist local ucis in urma cu douazeci si cinci de ani. O crima ramasa inca neelucidata. Misterele se inmultesc cu rapiditate, la fel si secretele intunecate si prietenii noi care spun adevarul doar pe jumatate.

Urmarita de o fantoma care cere tot mai insistent sa i se faca dreptate si un criminal a carui masca incepe sa alunece, Ashley are toate motivele sa se teama ca nu va reusi sa supravietuiasca pana la sfarsitul verii.


Carti similare cu Fantoma de pe lac

Domnul cu coasa

Domnul cu coasa

de Terry Pratchett

mai mult
Clubul mortilor

Clubul mortilor

de Charlaine Harris

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!