Observarea de sine: trezirea constiintei - manual de utilizare

scrisa de Red Hawk

Observarea de sine: trezirea constiintei - manual de utilizare de Red Hawk Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Good Company
Autor (i): Red Hawk
Numar de pagini: 210 pagini
ISBN: 978-973-0-14818-3
Anul aparitiei: 2013
Descriere: “Cunoaste-te pe tine insuti” este o straveche invatatura despre trezirea spirituala. Observarea de sine e calea prin care ajungem la aceasta cunoastere.

Cateodata te intalnesti cu o carte care te lasa atins pana in maduva fiintei tale, o carte care rescrie intr-un fel si ceea ce mai citisei inainte sa dai de ea. Astfel de carti, dupa ce le termini incepi sa le recitesti, le porti cu tine, te inspira sa scrii si tu, transforma felul in care vezi si intelegi lucruri importante din viata ta. Observarea de sine este o astfel de carte. Autorul prezinta esenta acestei invataturi intr-un mod unic: combinand analiza profunda cu instructiuni practice si cu poezii cu talc.

Am cautat ca traducerea sa fie cat mai aproape de sensul editie originale care pe alocuri e criptic, lucru facut intentionat pentru a incuraja cititorul la o reflectie personala asupra ideilor prezentate si nu a le prelua „nedigerate”, ca pe o obligatie „spirituala”.


Carti similare cu Observarea de sine: trezirea constiintei - manual de utilizare

Ameliorarea performantelor individuale prin tehnici de psihoterapie

Ameliorarea...

de Irina Holdevici

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!