Libertatea de a iubi

scrisa de Uzma Aslam Khan

Libertatea de a iubi de Uzma Aslam Khan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Libertatea de a iubi 21 lei *
Libertatea de a iubi 26.06 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Uzma Aslam Khan
Traducator (i): Adriana Minculescu
Numar de pagini: 344 pagini
ISBN: 978-973-46-3336-4
Anul aparitiei: 2013
Descriere: O complexa poveste de dragoste, pe fundalul careia traditia Orientului infrunta modernitatea.

Libertatea de a iubi este o critica a unui univers dezorganizat si brutal, dominat de lipsuri si cruzime, unde terorismul si rapirile devin o realitate cotidiana, dar este, in acelasi timp, si o carte a sperantei si salvarii, a impacarii si renuntarii.

Daanish, un tanar pakistanez ce studiaza in Statele Unite, se intoarce in Karachi pentru a lua parte la inmormantarea tatalui sau. Aici o cunoaste pe Dia, o adolescenta independenta, atipica pentru societatea din Pakistan. Povestea de dragoste ce se infiripa intre ei provoaca tulburari puternice in societatea traditionalista musulmana in care traiesc cei doi si dezgroapa scandaluri si pacate teribile din trecut: morti tragice, tradari si lasitate.

„In miezul cartii sale, in ciuda tuturor imaginilor matasoase ce il invelesc, sta violenta omniprezenta in relatiile si contactele sociale din Pakistanul contemporan. Tensiunea dintre curgerea lina a povestii spuse de Khan si duritatea brutala a societatii pe care ea o descrie face din Libertatea de a iubi o lectura memorabila.” (Outlook India)

„Khan trateaza cu aceeasi maiestrie si problemele politice si religioase, si cuceritoarea poveste de dragoste din roman, iar rezultatul este un extraordinar portret al metropolei Karachi, un oras dominat de coruptie, violenta si tensiuni sociale.” (Booklist)


Carti similare cu Libertatea de a iubi

Punct contrapunct

Punct contrapunct

de Aldous Huxley

mai mult
Cronica pasarii-arc

Cronica pasarii-arc

de Haruki Murakami

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Mirabela
Recenzii: 0
Carti citite: 46