Unchiul rudolf

scrisa de Paul Bailey

Unchiul rudolf de Paul Bailey Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Unchiul rudolf 5 lei *
Unchiul rudolf 5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Paul Bailey
Traducator (i): Marius Chivu
ISBN: 9789735025007
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Personajul secret al acestui roman n-o sa va lase indiferenti: este Romania. La sapte ani, Andrei/Andrew incepe o viata noua alaturi de unchiul Rudolf, talentat tenor roman emigrat la Londra. Povestea lor, sincopata, e un vartej exuberant, colorat ca lumea operetelor in care canta Rudolf. Raman in urma vechile cuvinte ale unei limbi interzise, zapada proaspat cazuta peste padurea incremenita, sangele, berzele de pe hornuri. Şi „tara de bestii“. Fantomele trecutului se intorc mereu in vis, imateriale, intangibile; ca sa le exorcizeze, Andrei va trebui sa treaca, multi ani mai tarziu, granitele altor timpuri...

„Am citit cartea dintr-o suflare, si cred ca e reverberanta si frumoasa; atat de gratios acordata, perfect echilibrata, pe muchie de cutit intre durere si incantare. M-a emotionat enorm.“ (Ali Smith)


Carti similare cu Unchiul rudolf

Tarantula

Tarantula

de Bob Dylan

mai mult
Abatorul cinci

Abatorul cinci

de Kurt Vonnegut

mai mult
Steaguri in tarina

Steaguri in tarina

de William Faulkner

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!