Limbajul florilor

scrisa de Vanessa Diffenbaugh

Limbajul florilor de Vanessa Diffenbaugh Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Limbajul florilor 25.95 lei *
Limbajul florilor 28 lei *
Limbajul florilor 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Vanessa Diffenbaugh
Traducator (i): Ariadna Ponta
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-973-689-555-5
Anul aparitiei: 2013
Descriere: „Un debut stralucit. Vanessa Diffenbaugh merita sa i se ofere un buchet de bouvardia (entuziasm), gladiole (mi-ai patruns in inima) si lisianthus (apreciere). La care trebuie adaugata si o garoafa roz (nu te voi uita).“ (The Washington Post)

Pentru ca nu avut niciodata un camin, pentru ca nu a simtit niciodata dragostea materna, un copil abandonat nu poate rosti cuvantul „mama“, nu stie ce inseamna „acasa“. Dupa o copilarie in care nu s-a simtit iubita, Victoria nu crede in nimic si nu se increde nimeni. Nu are prieteni, dar are un dar aparte: in mainile ei, florile parca prind viata. Acest har o va ajuta sa-si castige traiul alaturi de Renata, proprietara unei florarii. Cand incepe sa alcatuiasca buchete urmand legile limbajului florilor, Victoria afla puterea tamaduitoare a frumusetii lor fragile. Treptat, cu teama de necunoscut, tanara face ucenicia prieteniei si a sentimentelor. insa va putea ea sa le ceara iertare celor pe care i-a ranit si, incercarea suprema, sa daruiasca dragostea de mama?


Carti similare cu Limbajul florilor

Aberatii de bun-simt

Aberatii de bun-simt

de Sorin Stoica

mai mult
Recviem pentru un vis

Recviem pentru un vis

de Hubert Selby Jr.

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!