Limbajul florilor

scrisa de Vanessa Diffenbaugh

Limbajul florilor de Vanessa Diffenbaugh Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Limbajul florilor 25.95 lei *
Limbajul florilor 28 lei *
Limbajul florilor 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Vanessa Diffenbaugh
Traducator (i): Ariadna Ponta
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-973-689-555-5
Anul aparitiei: 2013
Descriere: „Un debut stralucit. Vanessa Diffenbaugh merita sa i se ofere un buchet de bouvardia (entuziasm), gladiole (mi-ai patruns in inima) si lisianthus (apreciere). La care trebuie adaugata si o garoafa roz (nu te voi uita).“ (The Washington Post)

Pentru ca nu avut niciodata un camin, pentru ca nu a simtit niciodata dragostea materna, un copil abandonat nu poate rosti cuvantul „mama“, nu stie ce inseamna „acasa“. Dupa o copilarie in care nu s-a simtit iubita, Victoria nu crede in nimic si nu se increde nimeni. Nu are prieteni, dar are un dar aparte: in mainile ei, florile parca prind viata. Acest har o va ajuta sa-si castige traiul alaturi de Renata, proprietara unei florarii. Cand incepe sa alcatuiasca buchete urmand legile limbajului florilor, Victoria afla puterea tamaduitoare a frumusetii lor fragile. Treptat, cu teama de necunoscut, tanara face ucenicia prieteniei si a sentimentelor. insa va putea ea sa le ceara iertare celor pe care i-a ranit si, incercarea suprema, sa daruiasca dragostea de mama?


Carti similare cu Limbajul florilor

Uriasul guguza si alte povesti actuale

Uriasul guguza si alte...

de Constantin Eretescu

mai mult
Degete mici

Degete mici

de Filip Florian

mai mult
Opere I. Dimineata pierduta

Opere I. Dimineata...

de Gabriela Adamesteanu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!