Libelula

scrisa de Martin Page

Libelula de Martin Page Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Martin Page
Traducator (i): Ioana Bot
Numar de pagini: 204 pagini
ISBN: 973-50-1064-x
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Totul pleaca de la un suras enigmatic de regina egipteana si se incheie cu un suras problematic de pictorita pariziana. Intre ele, un basm al zilelor noastre: o cenusareasa singuratica devenita, printr-un suspect concurs de imprejurari, vedeta adulata in lumea artei plastice. In cutele basmului dintre cele doua surasuri, o realitate cand ciudata, cand ridicola, care transforma poezia lumii in satira, iar tonul liric in remarca acida. Iar in miezul acestei realitati schimbatoare - o libelula pastrata in lumina amintirii.

Observatia criticului: Fio Regale seamana cu Micul Print fiindca pare picata de pe alta planeta si fiindca absolut toate intalnirile cu contemporanii ei s-ar putea incheia cu remarca „Hotarat lucru, oamenii sunt foarte ciudati“.


Carti similare cu Libelula

Domnul k. eliberat

Domnul k. eliberat

de Matei Visniec

mai mult
Un balcon in padure

Un balcon in padure

de Julien Gracq

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!