Libelula

scrisa de Martin Page

Libelula de Martin Page Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Martin Page
Traducator (i): Ioana Bot
Numar de pagini: 204 pagini
ISBN: 973-50-1064-x
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Totul pleaca de la un suras enigmatic de regina egipteana si se incheie cu un suras problematic de pictorita pariziana. Intre ele, un basm al zilelor noastre: o cenusareasa singuratica devenita, printr-un suspect concurs de imprejurari, vedeta adulata in lumea artei plastice. In cutele basmului dintre cele doua surasuri, o realitate cand ciudata, cand ridicola, care transforma poezia lumii in satira, iar tonul liric in remarca acida. Iar in miezul acestei realitati schimbatoare - o libelula pastrata in lumina amintirii.

Observatia criticului: Fio Regale seamana cu Micul Print fiindca pare picata de pe alta planeta si fiindca absolut toate intalnirile cu contemporanii ei s-ar putea incheia cu remarca „Hotarat lucru, oamenii sunt foarte ciudati“.


Carti similare cu Libelula

Spiritul familiei

Spiritul familiei

de Tony Parsons

mai mult
Epitetele iubirii

Epitetele iubirii

de Cristi Giambasu

mai mult
Omul care voia să fie fericit

Omul care voia să fie...

de Laurent Gounelle

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!