Strania poveste a lui benjamin button si alte intamplari din epoca jazzului

scrisa de Francis Scott Fitzgerald

Strania poveste a lui benjamin button si alte intamplari din epoca jazzului de Francis Scott Fitzgerald Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Francis Scott Fitzgerald
Traducator (i): Ona Frantz
Numar de pagini: 296 pagini
ISBN: 978-973-46-1368-7
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Povestirea ce da, partial, titlul acestui volum a fost ecranizata in 2008, in regia lui David Fincher (Fight Club, Se7en, Zodiac), cu Brad Pitt si Cate Blanchett in rolurile principale.

Volumul de fata cuprinde o selectie de povestiri celebre, incepand cu „Strania poveste a lui Benjamin Button”, a carei ecranizare, distinsa cu trei premii Oscar, trei premii BAFTA si obtinand cinci nominalizari la Globul de Aur, a fost lansata recent in Romania.

„Viata nu are altceva bun de oferit in afara tineretii, iar in cazul celor in varsta, dragostea pentru tineretea celorlalti.” (F. Scott Fitzgerald)

„In povestirile lui Fitzgerald gasim viziunea sa romantica exprimata in cea mai directa forma: realizarile nu se ridica niciodata la inaltimea idealurilor, momentele de extaz nu reusesc sa impiedice curgerea inexorabila a timpului, iar intensitatea trairii nu face din sentimente un bun castigat o data pentru totdeauna.” (The New York Times Book Review)

„O carte amuzanta, interesanta si perfect echilibrata. Fiecare povestire e slefuita ca un diamant…” (The New York Times)


Carti similare cu Strania poveste a lui benjamin button si alte intamplari din epoca jazzului

Sarmanul dionis

Sarmanul dionis

de Mihai Eminescu

mai mult
Scrieri, iii - ion sintu

Scrieri, iii - ion sintu

de Ion Marin Sadoveanu

mai mult
Carnete

Carnete

de Albert Camus

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

doris.oprea
Recenzii: 0
Carti citite: 60