Batalia vraciului (cronicile wardstone, vol. 4)

scrisa de Joseph Delaney

Batalia vraciului (cronicile wardstone, vol. 4) de Joseph Delaney Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Corint Junior
Autor (i): Joseph Delaney
Traducator (i): Cristina Jinga
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 973-128-078-3
Anul aparitiei: 2007
Descriere: "Tinutul Pendle este napadit de vrajitoare, zise Vraciul... cea mai mare problema cu care ne confruntam este numarul lor... Vrajitoarele se ciorovaiesc si se razboiesc adesea, dar atunci cand cad la intelegere si se aduna pentru un scop comun, puterea lor creste foarte mult. Da, trebuie sa luam seama la asta. Pentru ca, vezi tu, s-ar putea sa avem de-a face chiar cu primejdia cea mare - clanurile vrajitoarelor sa se fi unit deja!"

Vrajitoarele din Pendle vor sa stapaneasca lumea si se zvoneste ca trei dintre cele mai puternice clanuri de vrajitoare s-au unit pentru a conjura o forta malefica de neinchipuit. Impreuna, ar fi in stare sa aduca in lume Intunericul intrupat - pe Diavolul insusi.

Tom si Vraciul trebuie sa porneasca spre Pendle pentru a lua masuri sa nu se intample ceea ce nici cu mintea nu se poate gandi. Inainte de a pleca, Vraciul ii cere lui Tom sa faca un drum pana acasa, sa-si ia cuferele pe care i le-a lasat mostenire mama lui. Dar ce taine de familie intunecate se afla inchise in cuferele acestea? Si oare ele ii vor pune familia lui Tom intr-o si mai mare primejdie sau le vor oferi, lui Tom si magistrului sau, ajutorul de care au atata nevoie in Pendle?


Carti similare cu Batalia vraciului (cronicile wardstone, vol. 4)

Sa n-o saruti pe isabel

Sa n-o saruti pe isabel

de Sergiu Somesan

mai mult
Magicienii (Seria Magicienii, partea I)

Magicienii (Seria...

de Lev Grossman

mai mult
Razboiul etern

Razboiul etern

de Joe Haldeman

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Sory_Luciano
Recenzii: 11
Carti citite: 207

GeorgianaAp
Recenzii: 0
Carti citite: 74