Amintirile vraciului

scrisa de Joseph Delaney

Amintirile vraciului de Joseph Delaney Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Corint
Autor (i): Joseph Delaney
Traducator (i): Sorin Petrescu
Numar de pagini: 80 pagini
ISBN: 978-973-128-368-5
Anul aparitiei: 2011
Descriere: John Gregory este cel de-al saptelea fiu al celui de-al saptelea fiu, ceea ce inseamna ca el poate vedea si simti toate creaturile intunericului.
In cartea de fata, povesteste ca in tineretea sa a trecut printr-o intamplare primejdioasa, imprejurare in care l-a cunoscut pe Vraciul de la acea vreme.
Nu peste foarte mult timp, destinul lui avea sa se schimbe...

Cineva trebuie sa infrunte intunericul!

„Deodata, in fata mea s-a ivit ceea ce mi se parea a fi o casuta darapanata. Una dintre ferestre era batuta in scanduri, alta avea geamul spart, iar usa din fata atarna in balamale, deschisa. Parea un adapost tocmai bun pentru cat avea sa dureze vremea rea. Dar abia am pasit inauntru, ca mi-am si dat seama ca facusem o greseala fatala!
In jur erau semne ca cineva fusese acolo de curand. Cenusa focului inca fumega in vatra aflata in odaita din fata si, pe pervazul ferestrei, am observat un muc de lumanare groasa, din ceara neagra.
Vazand infricosat toate acestea, inima a inceput sa-mi bubuie de spaima. Se spunea ca vrajitoarele foloseau astfel de lumanari a caror culoare neagra provenea de la faptul ca, in ceara topita, era amestecat sange! Cocioaba se dovedea a fi cotlonul unei vrajitoare!”


Carti similare cu Amintirile vraciului

Cartea lui hrabal

Cartea lui hrabal

de Peter Esterhazy

mai mult
Ultimul avanpost

Ultimul avanpost

de Lavinia Calina

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

GeorgianaAp
Recenzii: 0
Carti citite: 74